Emerika - Az Emerika név jelentése, Emerika névnapjai, Emerika név becézése és más érdekességek:

● Az Emerika név eredete: latin

● Az Emerika név jelentése:

érdemekben gazdag ( Az Emerencia önállósult becézője )

● Az Emerika név becézése / Emerika becenevei:

Emi, Meri, Merus, Merika, Eri, Erika, Mercsi, Emus, Emi, Emike

● Emerika névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Emerika név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Emerika név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Emerika névről? Görgess lejjebb!
Az Emerika az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Emerika névről

● Az Emerika név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Emerika név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Emerika névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Emerika név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Emerika név ? Jó helyen jársz!
Az Emerika: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Emerika név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Emerika név magánhangzói: A, E, I,
Az Emerika név mássalhangzói: K, M, R,
Az Emerika név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Emerika névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Emerika névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Emerika névvel kapcsolatban. az Emerika név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Emerika név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Emerika név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Emerika névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Emerika név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Emerika nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Emerika névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!