Áldor - Az Áldor név jelentése, Áldor névnapjai, Áldor név becézése és más érdekességek:

● Az Áldor név eredete: germán - magyar

● Az Áldor név jelentése:

nemes uralkodó, öreg, tapasztalt, hatalmas

● Az Áldor név becézése / Áldor becenevei:

Áldi, Áldika, Dori

● Áldor névnapja:

február 6.
● Az Áldor név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Áldor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Áldor névről? Görgess lejjebb!
Az Áldor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Áldor névről

● Az Áldor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Áldor név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Áldor névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Áldor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Áldor név ? Jó helyen jársz!
Az Áldor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Áldor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Áldor név magánhangzói: Á, O,
Az Áldor név mássalhangzói: D, L, R,
Az Áldor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Áldor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Áldor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Áldor névvel kapcsolatban. az Áldor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Áldor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Áldor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Áldor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Áldor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Áldor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Áldor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!