Bertram - A Bertram név jelentése, Bertram névnapjai, Bertram név becézése és más érdekességek:

● A Bertram név eredete: germán

● A Bertram név jelentése:

fényes, híres, ragyogó, holló

● A Bertram név becézése / Bertram becenevei:

Tramka, Trami, Bert, Bertus

● Bertram névnapja:

január 23.január 24.
● A Bertram név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bertram név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bertram névről? Görgess lejjebb!
A Bertram az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bertram névről

● A Bertram név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bertram név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Bertram névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bertram név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bertram név ? Jó helyen jársz!
A Bertram: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bertram név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Bertram név magánhangzói: A, E,
A Bertram név mássalhangzói: B, M, R, T,
A Bertram név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Bertram névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bertram névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bertram névvel kapcsolatban. a Bertram név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bertram név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bertram név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bertram névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bertram név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bertram nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bertram névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!