Jeromos - A Jeromos név jelentése, Jeromos névnapjai, Jeromos név becézése és más érdekességek:

● A Jeromos név eredete: görög

● A Jeromos név jelentése:

szent nevű

● A Jeromos név becézése / Jeromos becenevei:

Romi, Romos, Romka, Jeri, Jerus, Mosi, Moska

● Jeromos névnapja:

február 8.július 20.szeptember 30.
● A Jeromos név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jeromos név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jeromos névről? Görgess lejjebb!
A Jeromos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jeromos névről

● A Jeromos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jeromos név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Jeromos névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Jeromos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jeromos név ? Jó helyen jársz!
A Jeromos: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jeromos név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Jeromos név magánhangzói: E, O,
A Jeromos név mássalhangzói: J, M, R, S,
A Jeromos név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Jeromos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jeromos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jeromos névvel kapcsolatban. a Jeromos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jeromos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jeromos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jeromos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jeromos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jeromos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jeromos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!