Gerő - A Gerő név jelentése, Gerő névnapjai, Gerő név becézése és más érdekességek:

● A Gerő név eredete: görög - latin

● A Gerő név jelentése:

éberen őrködő ( A Gergely önállósult becézője )

● A Gerő név becézése / Gerő becenevei:

Geri, gerus, Geri, Gergőke, Gerőke, Erő, Erőke

● Gerő névnapja:

január 2.február 13.március 9.március 12.március 21.május 9.május 25.szeptember 3.november 17.
● A Gerő név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gerő név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gerő névről? Görgess lejjebb!
A Gerő az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gerő névről

● A Gerő név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gerő név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Ő ( 9 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Gerő névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Gerő név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gerő név ? Jó helyen jársz!
A Gerő: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gerő név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Gerő név magánhangzói: E, Ő,
A Gerő név mássalhangzói: G, R,
A Gerő név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gerő névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gerő névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gerő névvel kapcsolatban. a Gerő név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gerő név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gerő név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gerő névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gerő név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gerő nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gerő névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!