Gerváz - A Gerváz név jelentése, Gerváz névnapjai, Gerváz név becézése és más érdekességek:

● A Gerváz név eredete: görög - latin

● A Gerváz név jelentése:

idős férfi, aggastyán, gerely, dárdás szolga, katona, alattvaló

● A Gerváz név becézése / Gerváz becenevei:

Gervi, Gervuska, Vázi, Vázu, Vázus

● Gerváz névnapja:

június 19.
● A Gerváz név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gerváz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gerváz névről? Görgess lejjebb!
A Gerváz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gerváz névről

● A Gerváz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gerváz név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + Z ( 8 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Gerváz névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Gerváz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gerváz név ? Jó helyen jársz!
A Gerváz: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gerváz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gerváz név magánhangzói: Á, E,
A Gerváz név mássalhangzói: G, R, V, Z,
A Gerváz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gerváz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gerváz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gerváz névvel kapcsolatban. a Gerváz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gerváz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gerváz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gerváz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gerváz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gerváz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gerváz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!