Gilbert - A Gilbert név jelentése, Gilbert névnapjai, Gilbert név becézése és más érdekességek:

● A Gilbert név eredete: germán

● A Gilbert név jelentése:

híres a szabad nemesek fiai között, túsz, biztosíték, nyíl, bot, fényes, híres

● A Gilbert név becézése / Gilbert becenevei:

Gili, Gilka, Gilus, Bert, Bertó, Bertus

● Gilbert névnapja:

február 4.június 6.október 24.
● A Gilbert név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gilbert név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gilbert névről? Görgess lejjebb!
A Gilbert az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gilbert névről

● A Gilbert név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gilbert név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Gilbert névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Gilbert név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gilbert név ? Jó helyen jársz!
A Gilbert: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gilbert név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Gilbert név magánhangzói: E, I,
A Gilbert név mássalhangzói: B, G, L, R, T,
A Gilbert név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gilbert névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gilbert névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gilbert névvel kapcsolatban. a Gilbert név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gilbert név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gilbert név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gilbert névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gilbert név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gilbert nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gilbert névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!