Kleofás - A Kleofás név jelentése, Kleofás névnapjai, Kleofás név becézése és más érdekességek:

● A Kleofás név eredete: görög

● A Kleofás név jelentése:

híres apától származó, az apa dicsősége / hírneve

● A Kleofás név becézése / Kleofás becenevei:

Lofi, Lofika, Fás, Fáska, Fási, Kleo, Kleóka,

● Kleofás névnapja:

szeptember 25.
● A Kleofás név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kleofás név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kleofás névről? Görgess lejjebb!
A Kleofás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kleofás névről

● A Kleofás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kleofás név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + O ( 6 ) + F ( 6 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Kleofás névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Kleofás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kleofás név ? Jó helyen jársz!
A Kleofás: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kleofás név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Kleofás név magánhangzói: Á, E, O,
A Kleofás név mássalhangzói: F, K, L, S,
A Kleofás név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Kleofás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kleofás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kleofás névvel kapcsolatban. a Kleofás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kleofás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kleofás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kleofás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kleofás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kleofás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kleofás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!