Kratosz - A Kratosz név jelentése, Kratosz névnapjai, Kratosz név becézése és más érdekességek:

● A Kratosz név eredete: görög ( mitológiai )

● A Kratosz név jelentése:

erő, hatalom

● A Kratosz név becézése / Kratosz becenevei:

Kratoszka, Krati, Kratus, Atosz, Ati, Atika

● Kratosz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kratosz név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Kratosz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kratosz névről? Görgess lejjebb!
A Kratosz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kratosz névről

● A Kratosz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kratosz név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Kratosz névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kratosz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kratosz név ? Jó helyen jársz!
A Kratosz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Kratosz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Kratosz név magánhangzói: A, O,
A Kratosz név mássalhangzói: SZ, K, R, T,
A Kratosz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Kratosz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Kratosz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kratosz névvel kapcsolatban. a Kratosz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kratosz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kratosz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kratosz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kratosz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kratosz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kratosz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!