Orbó - Az Orbó név jelentése, Orbó névnapjai, Orbó név becézése és más érdekességek:

● Az Orbó név eredete: latin - szláv

● Az Orbó név jelentése:

városi, fűz ( Az Orbán kicsinyítőképzős származéka. )

● Az Orbó név becézése / Orbó becenevei:

Orbi, Orbika, Orbuci, Bó, Bobó

● Orbó névnapja:

június 29.
● Az Orbó név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Orbó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Orbó névről? Görgess lejjebb!
Az Orbó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Orbó névről

● Az Orbó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Orbó név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + R ( 9 ) + B ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Orbó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Orbó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Orbó név ? Jó helyen jársz!
Az Orbó: 4 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Orbó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Orbó név magánhangzói: O, Ó,
Az Orbó név mássalhangzói: B, R,
Az Orbó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Orbó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Orbó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Orbó névvel kapcsolatban. az Orbó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Orbó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Orbó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Orbó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Orbó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Orbó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Orbó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!