Vladimír - A Vladimír név jelentése, Vladimír névnapjai, Vladimír név becézése és más érdekességek:

● A Vladimír név eredete: szláv - orosz

● A Vladimír név jelentése:

nagyhatalom, hatalmas nagyság

● A Vladimír név becézése / Vladimír becenevei:

Vlad, Vladi, Vladika, Vladus, Vladka, Dimi, Dimus, Dimka

● Vladimír névnapja:

július 15.november 15.
● A Vladimír név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vladimír név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vladimír névről? Görgess lejjebb!
A Vladimír az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vladimír névről

● A Vladimír név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vladimír név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) + Í ( 9 ) + R ( 9 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Vladimír névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Vladimír név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vladimír név ? Jó helyen jársz!
A Vladimír: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vladimír név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vladimír név magánhangzói: A, I, Í,
A Vladimír név mássalhangzói: D, L, M, R, V,
A Vladimír név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Vladimír névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vladimír névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vladimír névvel kapcsolatban. a Vladimír név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vladimír név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vladimír név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vladimír névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vladimír név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vladimír nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vladimír névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!