Vidor - A Vidor név jelentése, Vidor névnapjai, Vidor név becézése és más érdekességek:

● A Vidor név eredete: magyar

● A Vidor név jelentése:

derűs, vidám, jókedvű ( A Hiláriusz magyarosított alakja )

● A Vidor név becézése / Vidor becenevei:

Vidorka, Vidi, Vidus, Vidka, Viduci, Vidó

● Vidor névnapja:

január 13.január 14.március 16.
● A Vidor név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vidor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vidor névről? Görgess lejjebb!
A Vidor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vidor névről

● A Vidor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vidor név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Vidor névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Vidor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vidor név ? Jó helyen jársz!
A Vidor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vidor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vidor név magánhangzói: I, O,
A Vidor név mássalhangzói: D, R, V,
A Vidor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vidor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vidor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vidor névvel kapcsolatban. a Vidor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vidor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vidor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vidor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vidor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vidor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vidor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!