Vetúriusz - A Vetúriusz név jelentése, Vetúriusz névnapjai, Vetúriusz név becézése és más érdekességek:

● A Vetúriusz név eredete: latin

● A Vetúriusz név jelentése:

idős, koros ( A Vetúria női név férfi párja )

● A Vetúriusz név becézése / Vetúriusz becenevei:

Vetus, Vetu, Veturka, Riu, Riusz, Riuka

● Vetúriusz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Vetúriusz név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vetúriusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vetúriusz névről? Görgess lejjebb!
A Vetúriusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vetúriusz névről

● A Vetúriusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vetúriusz név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + Ú ( 3 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Vetúriusz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vetúriusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vetúriusz név ? Jó helyen jársz!
A Vetúriusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vetúriusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vetúriusz név magánhangzói: E, I, U, Ú,
A Vetúriusz név mássalhangzói: SZ, R, T, V,
A Vetúriusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Vetúriusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vetúriusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vetúriusz névvel kapcsolatban. a Vetúriusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vetúriusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vetúriusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vetúriusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vetúriusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vetúriusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vetúriusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!