Bolyk - A Bolyk név jelentése, Bolyk névnapjai, Bolyk név becézése és más érdekességek:

● A Bolyk név eredete: magyar

● A Bolyk név jelentése:

A Bolyk név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Bolyk név becézése / Bolyk becenevei:

Bolyki, Bolykus, Bolyka

● Bolyk névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Bolyk név típusa: B betűs férfi név / fiúnév
● A Bolyk név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bolyk névről? Görgess lejjebb!
A Bolyk az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bolyk névről

● A Bolyk név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bolyk név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + K ( 2 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Bolyk névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Bolyk név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bolyk név ? Jó helyen jársz!
A Bolyk: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Bolyk név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Bolyk név magánhangzói: O,
A Bolyk név mássalhangzói: LY, B, K,
A Bolyk név szótagszáma: 1 szótagú férfi név / fiúnév

A Bolyk névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Bolyk névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bolyk névvel kapcsolatban. a Bolyk név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bolyk név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bolyk név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bolyk névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bolyk név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bolyk nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bolyk névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!