Iglice - Az Iglice név jelentése, Iglice névnapjai, Iglice név becézése és más érdekességek:

● Az Iglice név eredete: magyar

● Az Iglice név jelentése:

tűcske, tű ( az iglice növény nevéből )

● Az Iglice név becézése / Iglice becenevei:

Igli, Igluska, Iglu, Lici, Licu, Licus, Licuka

● Iglice névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Iglice név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Iglice név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Iglice névről? Görgess lejjebb!
Az Iglice az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Iglice névről

● Az Iglice név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Iglice név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + G ( 7 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + E ( 5 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Iglice névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Iglice név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Iglice név ? Jó helyen jársz!
Az Iglice: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Iglice név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Iglice név magánhangzói: E, I,
Az Iglice név mássalhangzói: C, G, L,
Az Iglice név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Iglice névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Iglice névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Iglice névvel kapcsolatban. az Iglice név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Iglice név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Iglice név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Iglice névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Iglice név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Iglice nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Iglice névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!