Krisztofer - A Krisztofer név jelentése, Krisztofer névnapjai, Krisztofer név becézése és más érdekességek:

● A Krisztofer név eredete: A Krisztofer név eredetéről nincsenek adataink

● A Krisztofer név jelentése:

Krisztust hordozó ( A Kristóf angol megfelelője )

● A Krisztofer név becézése / Krisztofer becenevei:

Krisz, Krisztofka, Kriszti, Isztóf, Krisztike, Krisztu, Krisz, Tofi, Ferkó

● Krisztofer névnapja:

március 15.
● A Krisztofer név típusa: K betűs férfi név / fiúnév
● A Krisztofer név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Krisztofer névről? Görgess lejjebb!
A Krisztofer az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Krisztofer névről

● A Krisztofer név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Krisztofer név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + F ( 6 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 57 ( 5 + 7 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Krisztofer névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Krisztofer név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Krisztofer név ? Jó helyen jársz!
A Krisztofer: 10 betűből álló férfi név / fiúnév
A Krisztofer név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Krisztofer név magánhangzói: E, I, O,
A Krisztofer név mássalhangzói: SZ, F, K, R, T,
A Krisztofer név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Krisztofer névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Krisztofer névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Krisztofer névvel kapcsolatban. a Krisztofer név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Krisztofer név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Krisztofer név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Krisztofer névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Krisztofer név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Krisztofer nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Krisztofer névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!