Kvintessza - A Kvintessza név jelentése, Kvintessza névnapjai, Kvintessza név becézése és más érdekességek:

● A Kvintessza név eredete: latin

● A Kvintessza név jelentése:

eszencia

● A Kvintessza név becézése / Kvintessza becenevei:

Kvinti, Tessza, Tesszus, Tesszi

● Kvintessza névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kvintessza név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kvintessza név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kvintessza névről? Görgess lejjebb!
A Kvintessza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kvintessza névről

● A Kvintessza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kvintessza név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Kvintessza névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Kvintessza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kvintessza név ? Jó helyen jársz!
A Kvintessza: 10 betűből álló női név / lánynév
A Kvintessza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kvintessza név magánhangzói: A, E, I,
A Kvintessza név mássalhangzói: SZ, K, N, S, T, V,
A Kvintessza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Kvintessza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kvintessza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kvintessza névvel kapcsolatban. a Kvintessza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kvintessza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kvintessza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kvintessza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kvintessza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kvintessza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kvintessza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!