Libor - A Libor név jelentése, Libor névnapjai, Libor név becézése és más érdekességek:

● A Libor név eredete: görög - latin

● A Libor név jelentése:

Liburnia vidékéről való ( férfi ) ( A Libóriusz név rövidülése )

● A Libor név becézése / Libor becenevei:

Libó, Liborka, Borka, Libi, Libu

● Libor névnapja:

december 30.
● A Libor név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Libor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Libor névről? Görgess lejjebb!
A Libor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Libor névről

● A Libor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Libor név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Libor névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Libor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Libor név ? Jó helyen jársz!
A Libor: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Libor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Libor név magánhangzói: I, O,
A Libor név mássalhangzói: B, L, R,
A Libor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Libor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Libor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Libor névvel kapcsolatban. a Libor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Libor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Libor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Libor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Libor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Libor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Libor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!