Margitvirág - A Margitvirág név jelentése, Margitvirág névnapjai, Margitvirág név becézése és más érdekességek:

● A Margitvirág név eredete: magyar

● A Margitvirág név jelentése:

margitvirág ( növény )

● A Margitvirág név becézése / Margitvirág becenevei:

Margit, Margó, Margitka, Gitti, Gittus, Vircsi, Viri, Virike

● Margitvirág névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Margitvirág név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Margitvirág név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Margitvirág névről? Görgess lejjebb!
A Margitvirág az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Margitvirág névről

● A Margitvirág név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Margitvirág név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + G ( 7 ) = 62 ( 6 + 2 )
A Margitvirág névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Margitvirág név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Margitvirág név ? Jó helyen jársz!
A Margitvirág: 11 betűből álló női név / lánynév
A Margitvirág név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Margitvirág név magánhangzói: A, Á, I,
A Margitvirág név mássalhangzói: G, M, R, T, V,
A Margitvirág név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Margitvirág névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Margitvirág névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 371 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 231 női név / lány név és 140 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Margitvirág névvel kapcsolatban. a Margitvirág név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Margitvirág név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Margitvirág név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Margitvirág névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Margitvirág név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Margitvirág nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Margitvirág névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!