Pénelopé - A Pénelopé név jelentése, Pénelopé névnapjai, Pénelopé név becézése és más érdekességek:

● A Pénelopé név eredete: görög ( mitológiai )

● A Pénelopé név jelentése:

szövetet felfejtő, orsó

● A Pénelopé név becézése / Pénelopé becenevei:

Peni, Penike

● Pénelopé névnapja:

június 26.augusztus 1.
● A Pénelopé név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Pénelopé név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Pénelopé névről? Görgess lejjebb!
A Pénelopé az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Pénelopé névről

● A Pénelopé név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Pénelopé név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + P ( 7 ) + É ( 5 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Pénelopé névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Pénelopé név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Pénelopé név ? Jó helyen jársz!
A Pénelopé: 8 betűből álló női név / lánynév
A Pénelopé név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Pénelopé név magánhangzói: E, É, O,
A Pénelopé név mássalhangzói: L, N, P,
A Pénelopé név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Pénelopé névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Pénelopé névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 114 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 68 női név / lány név és 46 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Pénelopé névvel kapcsolatban. a Pénelopé név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Pénelopé név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Pénelopé név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Pénelopé névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Pénelopé név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Pénelopé nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Pénelopé névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!