Mirázs - A Mirázs név jelentése, Mirázs névnapjai, Mirázs név becézése és más érdekességek:

● A Mirázs név eredete: francia

● A Mirázs név jelentése:

káprázat, délibáb

● A Mirázs név becézése / Mirázs becenevei:

Miri, Mirike, Mirázska, Mirácska, Mircsi,

● Mirázs névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Mirázs név típusa: M betűs női név / lánynév
● A Mirázs név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Mirázs névről? Görgess lejjebb!
A Mirázs az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Mirázs névről

● A Mirázs név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Mirázs név számmisztikai elemzése:
M ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Mirázs névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Mirázs név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Mirázs név ? Jó helyen jársz!
A Mirázs: 6 betűből álló női név / lánynév
A Mirázs név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Mirázs név magánhangzói: Á, I,
A Mirázs név mássalhangzói: ZS, M, R,
A Mirázs név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Mirázs névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Mirázs névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 359 db M betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 226 női név / lány név és 133 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
M betűs női nevek / lánynevek listája M betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Mirázs névvel kapcsolatban. a Mirázs név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Mirázs név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Mirázs név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Mirázs névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Mirázs név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Mirázs nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Mirázs névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!