Áchim - Az Áchim név jelentése, Áchim névnapjai, Áchim név becézése és más érdekességek:

● Az Áchim név eredete: mezopotámiai

● Az Áchim név jelentése:

ágaim( ágim ), a jobbik részem

● Az Áchim név becézése / Áchim becenevei:

Áchi, Áchika, Áci

● Áchim névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Áchim név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Áchim név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Áchim névről? Görgess lejjebb!
Az Áchim az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Áchim névről

● Az Áchim név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Áchim név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + C ( 3 ) + H ( 8 ) + I ( 9 ) + M ( 4 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Áchim névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Áchim név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Áchim név ? Jó helyen jársz!
Az Áchim: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Áchim név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Áchim név magánhangzói: Á, I,
Az Áchim név mássalhangzói: C, H, M,
Az Áchim név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Áchim névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Áchim névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 64 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Áchim névvel kapcsolatban. az Áchim név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Áchim név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Áchim név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Áchim névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Áchim név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Áchim nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Áchim névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!