Ádomás - Az Ádomás név jelentése, Ádomás névnapjai, Ádomás név becézése és más érdekességek:

● Az Ádomás név eredete: magyar

● Az Ádomás név jelentése:

áldomás

● Az Ádomás név becézése / Ádomás becenevei:

Ádi, Ádus, Mása, Domi

● Ádomás névnapja:

január 2.május 8.
● Az Ádomás név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ádomás név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ádomás névről? Görgess lejjebb!
Az Ádomás az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ádomás névről

● Az Ádomás név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ádomás név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) = 17 ( 1 + 7 )
Az Ádomás névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ádomás név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ádomás név ? Jó helyen jársz!
Az Ádomás: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ádomás név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ádomás név magánhangzói: Á, O,
Az Ádomás név mássalhangzói: D, M, S,
Az Ádomás név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ádomás névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ádomás névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ádomás névvel kapcsolatban. az Ádomás név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ádomás név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ádomás név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ádomás névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ádomás név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ádomás nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ádomás névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!