Vilibald - A Vilibald név jelentése, Vilibald névnapjai, Vilibald név becézése és más érdekességek:

● A Vilibald név eredete: germán

● A Vilibald név jelentése:

merész, akaratos

● A Vilibald név becézése / Vilibald becenevei:

Vili, Vilike, Vilkó, Vilus, Viluka, Baldi, Baldus, Baldó

● Vilibald névnapja:

július 7.október 22.
● A Vilibald név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vilibald név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vilibald névről? Görgess lejjebb!
A Vilibald az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vilibald névről

● A Vilibald név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vilibald név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Vilibald névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vilibald név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vilibald név ? Jó helyen jársz!
A Vilibald: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vilibald név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vilibald név magánhangzói: A, I,
A Vilibald név mássalhangzói: B, D, L, V,
A Vilibald név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Vilibald névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vilibald névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vilibald névvel kapcsolatban. a Vilibald név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vilibald név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vilibald név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vilibald névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vilibald név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vilibald nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vilibald névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!