Vitold - A Vitold név jelentése, Vitold névnapjai, Vitold név becézése és más érdekességek:

● A Vitold név eredete: germán

● A Vitold név jelentése:

az erdőben uralkodó, tevékeny

● A Vitold név becézése / Vitold becenevei:

iti, Vitus, Vituka, Vituska, Vitu, Toldi, Toldus, Toldka, Toldu

● Vitold névnapja:

április 28.
● A Vitold név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vitold név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vitold névről? Görgess lejjebb!
A Vitold az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vitold névről

● A Vitold név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vitold név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Vitold névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Vitold név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vitold név ? Jó helyen jársz!
A Vitold: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vitold név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vitold név magánhangzói: I, O,
A Vitold név mássalhangzói: D, L, T, V,
A Vitold név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vitold névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vitold névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vitold névvel kapcsolatban. a Vitold név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vitold név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vitold név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vitold névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vitold név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vitold nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vitold névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!