Zílió - A Zílió név jelentése, Zílió névnapjai, Zílió név becézése és más érdekességek:

● A Zílió név eredete: olasz

● A Zílió név jelentése:

pajzsvivő, egyetlenke, elsőszülött, szentecske ( a görög Egidio (magyarul Egyed) férfinév beceneve. )

● A Zílió név becézése / Zílió becenevei:

Zili, Zilka, Zilus, Ziló, Lió, Lióka, Liu, Lius

● Zílió névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zílió név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zílió név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zílió névről? Görgess lejjebb!
A Zílió az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zílió névről

● A Zílió név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zílió név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + Í ( 9 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + Ó ( 6 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Zílió névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Zílió név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zílió név ? Jó helyen jársz!
A Zílió: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zílió név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zílió név magánhangzói: I, Í, Ó,
A Zílió név mássalhangzói: L, Z,
A Zílió név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Zílió névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zílió névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zílió névvel kapcsolatban. a Zílió név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zílió név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zílió név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zílió névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zílió név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zílió nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zílió névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!