Héda - A Héda név jelentése, Héda névnapjai, Héda név becézése és más érdekességek:

● A Héda név eredete: skandináv

● A Héda név jelentése:

háború ( A Hedvig alakváltozata )

● A Héda név becézése / Héda becenevei:

Hédus, Hédi, Hédike, Hédu, Héduka

● Héda névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Héda név típusa: H betűs női név / lánynév
● A Héda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Héda névről? Görgess lejjebb!
A Héda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Héda névről

● A Héda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Héda név számmisztikai elemzése:
H ( 8 ) + É ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Héda névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Héda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Héda név ? Jó helyen jársz!
A Héda: 4 betűből álló női név / lánynév
A Héda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Héda név magánhangzói: A, É,
A Héda név mássalhangzói: D, H,
A Héda név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Héda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Héda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 165 db H betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
H betűs női nevek / lánynevek listája H betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Héda névvel kapcsolatban. a Héda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Héda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Héda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Héda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Héda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Héda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Héda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!