Gálos - A Gálos név jelentése, Gálos névnapjai, Gálos név becézése és más érdekességek:

● A Gálos név eredete: kelta - ír - latin

● A Gálos név jelentése:

gall, kakas ( A Gallusz név régi magyar formája )

● A Gálos név becézése / Gálos becenevei:

Gáli, Gálika, Gálka, Gál, Áli, Álos

● Gálos névnapja:

október 16.
● A Gálos név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gálos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gálos névről? Görgess lejjebb!
A Gálos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gálos névről

● A Gálos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gálos név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Gálos névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Gálos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gálos név ? Jó helyen jársz!
A Gálos: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gálos név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gálos név magánhangzói: Á, O,
A Gálos név mássalhangzói: G, L, S,
A Gálos név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gálos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gálos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gálos névvel kapcsolatban. a Gálos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gálos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gálos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gálos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gálos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gálos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gálos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!