Gilgames - A Gilgames név jelentése, Gilgames névnapjai, Gilgames név becézése és más érdekességek:

● A Gilgames név eredete: sumér

● A Gilgames név jelentése:

az öreg - ifjú

● A Gilgames név becézése / Gilgames becenevei:

Games, Gamus, Gamuska, Gili, Gilike

● Gilgames névnapja:

október 24.
● A Gilgames név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gilgames név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gilgames névről? Görgess lejjebb!
A Gilgames az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gilgames névről

● A Gilgames név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gilgames név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Gilgames névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Gilgames név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gilgames név ? Jó helyen jársz!
A Gilgames: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gilgames név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gilgames név magánhangzói: A, E, I,
A Gilgames név mássalhangzói: G, L, M, S,
A Gilgames név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Gilgames névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gilgames névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gilgames névvel kapcsolatban. a Gilgames név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gilgames név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gilgames név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gilgames névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gilgames név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gilgames nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gilgames névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!