Glenn - A Glenn név jelentése, Glenn névnapjai, Glenn név becézése és más érdekességek:

● A Glenn név eredete: skót - kelta

● A Glenn név jelentése:

völgy, szurdok (a kelta gleana szóból)

● A Glenn név becézése / Glenn becenevei:

Gleni, Glenkó, Glencu, Glenka, Lenn, Lennkó

● Glenn névnapja:

március 28.szeptember 1.október 10.
● A Glenn név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Glenn név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Glenn névről? Görgess lejjebb!
A Glenn az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Glenn névről

● A Glenn név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Glenn név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + N ( 5 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Glenn névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Glenn név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Glenn név ? Jó helyen jársz!
A Glenn: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Glenn név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Glenn név magánhangzói: E,
A Glenn név mássalhangzói: G, L, N,
A Glenn név szótagszáma: 1 szótagú férfi név / fiúnév

A Glenn névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Glenn névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Glenn névvel kapcsolatban. a Glenn név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Glenn név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Glenn név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Glenn névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Glenn név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Glenn nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Glenn névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!