Everard - Az Everard név jelentése, Everard névnapjai, Everard név becézése és más érdekességek:

● Az Everard név eredete: germán - angol

● Az Everard név jelentése:

erős, merész, vadkan

● Az Everard név becézése / Everard becenevei:

Verard, Ardi, Ardus, Rardi, Rardus

● Everard névnapja:

április 25.
● Az Everard név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Everard név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Everard névről? Görgess lejjebb!
Az Everard az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Everard névről

● Az Everard név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Everard név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Everard névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Everard név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Everard név ? Jó helyen jársz!
Az Everard: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Everard név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Everard név magánhangzói: A, E,
Az Everard név mássalhangzói: D, R, V,
Az Everard név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Everard névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Everard névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Everard névvel kapcsolatban. az Everard név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Everard név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Everard név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Everard névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Everard név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Everard nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Everard névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!