Vernon - A Vernon név jelentése, Vernon névnapjai, Vernon név becézése és más érdekességek:

● A Vernon név eredete: angol - francia

● A Vernon név jelentése:

éger liget

● A Vernon név becézése / Vernon becenevei:

Verni, Vernus, Vernuka, Vernó, Verni

● Vernon névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Vernon név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vernon név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vernon névről? Görgess lejjebb!
A Vernon az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vernon névről

● A Vernon név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vernon név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Vernon névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Vernon név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vernon név ? Jó helyen jársz!
A Vernon: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vernon név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vernon név magánhangzói: E, O,
A Vernon név mássalhangzói: N, R, V,
A Vernon név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vernon névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vernon névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vernon névvel kapcsolatban. a Vernon név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vernon név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vernon név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vernon névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vernon név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vernon nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vernon névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!