Verner - A Verner név jelentése, Verner névnapjai, Verner név becézése és más érdekességek:

● A Verner név eredete: germán

● A Verner név jelentése:

warin nép, had

● A Verner név becézése / Verner becenevei:

Verni, Vernó, Vernus, Vernerke, Neri, Nerke, Nerkó

● Verner névnapja:

április 18.
● A Verner név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Verner név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Verner névről? Görgess lejjebb!
A Verner az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Verner névről

● A Verner név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Verner név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Verner névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Verner név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Verner név ? Jó helyen jársz!
A Verner: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Verner név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Verner név magánhangzói: E,
A Verner név mássalhangzói: N, R, V,
A Verner név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Verner névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Verner névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 148 db V betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 78 női név / lány név és 62 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Verner névvel kapcsolatban. a Verner név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Verner név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Verner név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Verner névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Verner név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Verner nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Verner névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!