Versény - A Versény név jelentése, Versény névnapjai, Versény név becézése és más érdekességek:

● A Versény név eredete: magyar

● A Versény név jelentése:

varsa, halfogó szerszám fiókja

● A Versény név becézése / Versény becenevei:

Versi, Versike, Sényke, Sényi, Sényu, Versó, Versa

● Versény névnapja:

július 19.
● A Versény név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Versény név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Versény névről? Görgess lejjebb!
A Versény az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Versény névről

● A Versény név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Versény név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Versény névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Versény név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Versény név ? Jó helyen jársz!
A Versény: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Versény név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Versény név magánhangzói: E, É,
A Versény név mássalhangzói: NY, R, S, V,
A Versény név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Versény névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Versény névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Versény névvel kapcsolatban. a Versény név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Versény név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Versény név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Versény névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Versény név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Versény nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Versény névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!