Gusztáv - A Gusztáv név jelentése, Gusztáv névnapjai, Gusztáv név becézése és más érdekességek:

● A Gusztáv név eredete: germán - skandináv

● A Gusztáv név jelentése:

a gótok támasza, támasz a harcban

● A Gusztáv név becézése / Gusztáv becenevei:

Guszti, Gusztika, Guszta, Gusztó, Sztávka, Sztávi

● Gusztáv névnapja:

január 16.április 14.augusztus 1.augusztus 2.augusztus 8.március 10.
● A Gusztáv név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gusztáv név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gusztáv névről? Görgess lejjebb!
A Gusztáv az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gusztáv névről

● A Gusztáv név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gusztáv név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + V ( 4 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Gusztáv névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Gusztáv név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gusztáv név ? Jó helyen jársz!
A Gusztáv: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gusztáv név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Gusztáv név magánhangzói: Á, U,
A Gusztáv név mássalhangzói: SZ, G, T, V,
A Gusztáv név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gusztáv névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gusztáv névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gusztáv névvel kapcsolatban. a Gusztáv név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gusztáv név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gusztáv név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gusztáv névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gusztáv név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gusztáv nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gusztáv névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!