Geminián - A Geminián név jelentése, Geminián névnapjai, Geminián név becézése és más érdekességek:

● A Geminián név eredete: latin

● A Geminián név jelentése:

iker

● A Geminián név becézése / Geminián becenevei:

Gemini, Gemi, Gemike, Minián, Nián

● Geminián névnapja:

január 31.június 2.szeptember 16.
● A Geminián név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Geminián név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Geminián névről? Görgess lejjebb!
A Geminián az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Geminián névről

● A Geminián név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Geminián név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + E ( 5 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Geminián névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Geminián név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Geminián név ? Jó helyen jársz!
A Geminián: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Geminián név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Geminián név magánhangzói: Á, E, I,
A Geminián név mássalhangzói: G, M, N,
A Geminián név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Geminián névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Geminián névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 126 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Geminián névvel kapcsolatban. a Geminián név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Geminián név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Geminián név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Geminián névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Geminián név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Geminián nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Geminián névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!