Gibárt - A Gibárt név jelentése, Gibárt névnapjai, Gibárt név becézése és más érdekességek:

● A Gibárt név eredete: német - magyar

● A Gibárt név jelentése:

adakozó kedvű, erős, merész

● A Gibárt név becézése / Gibárt becenevei:

Gibi, Gibus, Gibike, Bárti, Bártus, Bártó

● Gibárt névnapja:

június 15.augusztus 27.
● A Gibárt név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gibárt név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gibárt névről? Görgess lejjebb!
A Gibárt az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gibárt névről

● A Gibárt név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gibárt név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Gibárt névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Gibárt név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gibárt név ? Jó helyen jársz!
A Gibárt: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gibárt név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gibárt név magánhangzói: Á, I,
A Gibárt név mássalhangzói: B, G, R, T,
A Gibárt név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gibárt névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gibárt névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 57 női név / lány név és 70 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gibárt névvel kapcsolatban. a Gibárt név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gibárt név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gibárt név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gibárt névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gibárt név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gibárt nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gibárt névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!