Avenár - Az Avenár név jelentése, Avenár névnapjai, Avenár név becézése és más érdekességek:

● Az Avenár név eredete: héber

● Az Avenár név jelentése:

az atya fénye, szövétnek

● Az Avenár név becézése / Avenár becenevei:

Avi, Avika, Veni, Venike

● Avenár névnapja:

július 30.
● Az Avenár név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Avenár név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Avenár névről? Görgess lejjebb!
Az Avenár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Avenár névről

● Az Avenár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Avenár név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 25 ( 2 + 5 )
Az Avenár névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Avenár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Avenár név ? Jó helyen jársz!
Az Avenár: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Avenár név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Avenár név magánhangzói: A, Á, E,
Az Avenár név mássalhangzói: N, R, V,
Az Avenár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Avenár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Avenár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 531 db A betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 306 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Avenár névvel kapcsolatban. az Avenár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Avenár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Avenár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Avenár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Avenár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Avenár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Avenár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!