Gregor - A Gregor név jelentése, Gregor névnapjai, Gregor név becézése és más érdekességek:

● A Gregor név eredete: latin

● A Gregor név jelentése:

éberen őrködő

● A Gregor név becézése / Gregor becenevei:

Gragó, Gragusz, Regó, Regorka, Regorusz, Egó, Egóka, Egorka

● Gregor névnapja:

január 2.február 13.március 9.március 12.március 21.május 9.május 25.szeptember 3.november 17.
● A Gregor név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Gregor név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Gregor névről? Görgess lejjebb!
A Gregor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Gregor névről

● A Gregor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Gregor név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 43 ( 4 + 3 )
A Gregor névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Gregor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Gregor név ? Jó helyen jársz!
A Gregor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Gregor név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Gregor név magánhangzói: E, O,
A Gregor név mássalhangzói: G, R,
A Gregor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Gregor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Gregor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 125 db G betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 56 női név / lány név és 69 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Gregor névvel kapcsolatban. a Gregor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Gregor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Gregor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Gregor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Gregor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Gregor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Gregor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!