Libóriusz - A Libóriusz név jelentése, Libóriusz névnapjai, Libóriusz név becézése és más érdekességek:

● A Libóriusz név eredete: görög - latin

● A Libóriusz név jelentése:

Liburnia vidékéről való ( férfi )

● A Libóriusz név becézése / Libóriusz becenevei:

Libó, Liborka, Riusz, Boriusz, Libi, Libu

● Libóriusz névnapja:

december 30.
● A Libóriusz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Libóriusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Libóriusz névről? Görgess lejjebb!
A Libóriusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Libóriusz névről

● A Libóriusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Libóriusz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 50 ( 5 + 0 )
A Libóriusz névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Libóriusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Libóriusz név ? Jó helyen jársz!
A Libóriusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Libóriusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Libóriusz név magánhangzói: I, Ó, U,
A Libóriusz név mássalhangzói: SZ, B, L, R,
A Libóriusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Libóriusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Libóriusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 250 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Libóriusz névvel kapcsolatban. a Libóriusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Libóriusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Libóriusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Libóriusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Libóriusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Libóriusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Libóriusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!