Liboriusz - A Liboriusz név jelentése, Liboriusz névnapjai, Liboriusz név becézése és más érdekességek:

● A Liboriusz név eredete: görög - latin

● A Liboriusz név jelentése:

Liburnia vidékéről való ( férfi )

● A Liboriusz név becézése / Liboriusz becenevei:

Libó, Liborka, Riusz, Boriusz, Libi, Libu

● Liboriusz névnapja:

december 30.
● A Liboriusz név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Liboriusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Liboriusz névről? Görgess lejjebb!
A Liboriusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Liboriusz névről

● A Liboriusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Liboriusz név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 50 ( 5 + 0 )
A Liboriusz névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Liboriusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Liboriusz név ? Jó helyen jársz!
A Liboriusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Liboriusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Liboriusz név magánhangzói: I, O, U,
A Liboriusz név mássalhangzói: SZ, B, L, R,
A Liboriusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Liboriusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Liboriusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Liboriusz névvel kapcsolatban. a Liboriusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Liboriusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Liboriusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Liboriusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Liboriusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Liboriusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Liboriusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!