Oszlár - Az Oszlár név jelentése, Oszlár névnapjai, Oszlár név becézése és más érdekességek:

● Az Oszlár név eredete: kun - magyar

● Az Oszlár név jelentése:

jászok, jász férfiak

● Az Oszlár név becézése / Oszlár becenevei:

Oszi, Oszika, Oszka, Láti, Lárika, Lárcsi

● Oszlár névnapja:

február 3.
● Az Oszlár név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Oszlár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Oszlár névről? Görgess lejjebb!
Az Oszlár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Oszlár névről

● Az Oszlár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Oszlár név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Oszlár névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Oszlár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Oszlár név ? Jó helyen jársz!
Az Oszlár: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Oszlár név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Oszlár név magánhangzói: Á, O,
Az Oszlár név mássalhangzói: SZ, L, R,
Az Oszlár név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Oszlár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Oszlár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Oszlár névvel kapcsolatban. az Oszlár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Oszlár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Oszlár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Oszlár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Oszlár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Oszlár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Oszlár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!