Ovídiusz - Az Ovídiusz név jelentése, Ovídiusz névnapjai, Ovídiusz név becézése és más érdekességek:

● Az Ovídiusz név eredete: latin

● Az Ovídiusz név jelentése:

juh

● Az Ovídiusz név becézése / Ovídiusz becenevei:

Ovi, Ovika, Vidi, Diusz, Diuszka

● Ovídiusz névnapja:

május 6.
● Az Ovídiusz név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Ovídiusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ovídiusz névről? Görgess lejjebb!
Az Ovídiusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ovídiusz névről

● Az Ovídiusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ovídiusz név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + V ( 4 ) + Í ( 9 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 44 ( 4 + 4 )
Az Ovídiusz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ovídiusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ovídiusz név ? Jó helyen jársz!
Az Ovídiusz: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ovídiusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ovídiusz név magánhangzói: I, Í, O, U,
Az Ovídiusz név mássalhangzói: SZ, D, V,
Az Ovídiusz név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ovídiusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ovídiusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ovídiusz névvel kapcsolatban. az Ovídiusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ovídiusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ovídiusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ovídiusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ovídiusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ovídiusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ovídiusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!