Vitályos - A Vitályos név jelentése, Vitályos névnapjai, Vitályos név becézése és más érdekességek:

● A Vitályos név eredete: latin - magyar

● A Vitályos név jelentése:

életerős, eleven ( A Vitális régi magyar alakváltozata )

● A Vitályos név becézése / Vitályos becenevei:

Viti, Vitus, Vituka, Vituci, Vitó, Táli, Tályos, Lyosi, Lyoska

● Vitályos névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Vitályos név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vitályos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vitályos névről? Görgess lejjebb!
A Vitályos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vitályos névről

● A Vitályos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vitályos név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Vitályos névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Vitályos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vitályos név ? Jó helyen jársz!
A Vitályos: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vitályos név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vitályos név magánhangzói: Á, I, O,
A Vitályos név mássalhangzói: LY, S, T, V,
A Vitályos név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Vitályos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vitályos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vitályos névvel kapcsolatban. a Vitályos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vitályos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vitályos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vitályos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vitályos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vitályos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vitályos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!