Volfram - A Volfram név jelentése, Volfram névnapjai, Volfram név becézése és más érdekességek:

● A Volfram név eredete: germán

● A Volfram név jelentése:

farkas, holló

● A Volfram név becézése / Volfram becenevei:

Volfi, Volfika, Volfus, Volfka, Frami, Framu, Framkó

● Volfram névnapja:

március 20.
● A Volfram név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Volfram név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Volfram névről? Görgess lejjebb!
A Volfram az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Volfram névről

● A Volfram név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Volfram név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + F ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Volfram névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Volfram név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Volfram név ? Jó helyen jársz!
A Volfram: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Volfram név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Volfram név magánhangzói: A, O,
A Volfram név mássalhangzói: F, L, M, R, V,
A Volfram név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Volfram névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Volfram névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Volfram névvel kapcsolatban. a Volfram név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Volfram név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Volfram név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Volfram névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Volfram név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Volfram nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Volfram névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!