Vitális - A Vitális név jelentése, Vitális névnapjai, Vitális név becézése és más érdekességek:

● A Vitális név eredete: latin

● A Vitális név jelentése:

életerős, eleven

● A Vitális név becézése / Vitális becenevei:

Viti, Vitus, Vituka, Vituci, Vitó, Táli, Tálka, Tálus, Tálu

● Vitális névnapja:

április 28.október 20.november 4.
● A Vitális név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vitális név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vitális névről? Görgess lejjebb!
A Vitális az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vitális névről

● A Vitális név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vitális név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Vitális névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Vitális név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vitális név ? Jó helyen jársz!
A Vitális: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vitális név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Vitális név magánhangzói: Á, I,
A Vitális név mássalhangzói: L, S, T, V,
A Vitális név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Vitális névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vitális névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vitális névvel kapcsolatban. a Vitális név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vitális név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vitális név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vitális névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vitális név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vitális nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vitális névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!