Ángyán - Az Ángyán név jelentése, Ángyán névnapjai, Ángyán név becézése és más érdekességek:

● Az Ángyán név eredete: görög - latin

● Az Ángyán név jelentése:

bántó, zsarnoki ( Anianus név rövidült és megmagyarosodott formája )

● Az Ángyán név becézése / Ángyán becenevei:

Ángyi, Ángyó, Gyáni, Gyánika

● Ángyán névnapja:

április 25.november 15.december 7.
● Az Ángyán név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ángyán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ángyán névről? Görgess lejjebb!
Az Ángyán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ángyán névről

● Az Ángyán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ángyán név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ángyán névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ángyán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ángyán név ? Jó helyen jársz!
Az Ángyán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ángyán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ángyán név magánhangzói: Á,
Az Ángyán név mássalhangzói: GY, N,
Az Ángyán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ángyán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ángyán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ángyán névvel kapcsolatban. az Ángyán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ángyán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ángyán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ángyán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ángyán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ángyán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ángyán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!