Győző - A Győző név jelentése, Győző névnapjai, Győző név becézése és más érdekességek:

● A Győző név eredete: magyar

● A Győző név jelentése:

győző, győztes ( A Viktor magyarító lefordítása. )

● A Győző név becézése / Győző becenevei:

Győzi, Győzike, Győzőke

● Győző névnapja:

február 26.május 8.július 28.november 3.
● A Győző név típusa: G betűs férfi név / fiúnév
● A Győző név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Győző névről? Görgess lejjebb!
A Győző az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Győző névről

● A Győző név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Győző név számmisztikai elemzése:
G ( 7 ) + Y ( 7 ) + Ő ( 7 ) + Z ( 8 ) + Ő ( 8 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Győző névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Győző név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Győző név ? Jó helyen jársz!
A Győző: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Győző név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Győző név magánhangzói: Ő,
A Győző név mássalhangzói: GY, Z,
A Győző név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Győző névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Győző névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 133 db G betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 54 női név / lány név és 68 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
G betűs női nevek / lánynevek listája G betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Győző névvel kapcsolatban. a Győző név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Győző név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Győző név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Győző névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Győző név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Győző nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Győző névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!