Euniké - Az Euniké név jelentése, Euniké névnapjai, Euniké név becézése és más érdekességek:

● Az Euniké név eredete: latin - görög ( bibliai )

● Az Euniké név jelentése:

győzelem, diadalmas

● Az Euniké név becézése / Euniké becenevei:

Unika, Nika, Nikus, Niké

● Euniké névnapja:

február 24.
● Az Euniké név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Euniké név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Euniké névről? Görgess lejjebb!
Az Euniké az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Euniké névről

● Az Euniké név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Euniké név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + É ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Euniké névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Euniké név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Euniké név ? Jó helyen jársz!
Az Euniké: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Euniké név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Euniké név magánhangzói: E, É, I, U,
Az Euniké név mássalhangzói: K, N,
Az Euniké név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Euniké névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Euniké névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 228 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 86 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Euniké névvel kapcsolatban. az Euniké név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Euniké név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Euniké név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Euniké névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Euniké név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Euniké nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Euniké névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!