Inge - Az Inge név jelentése, Inge névnapjai, Inge név becézése és más érdekességek:

● Az Inge név eredete: germán

● Az Inge név jelentése:

Ingwio istenség védelme / oltalma ( Az Ingeborg rövidülése )

● Az Inge név becézése / Inge becenevei:

Ingus, Ingi, Inguka, Ingike, Inguci

● Inge névnapja:

július 30.október 22.
● Az Inge név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Inge név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Inge névről? Görgess lejjebb!
Az Inge az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Inge névről

● Az Inge név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Inge név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + E ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Inge névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Inge név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Inge név ? Jó helyen jársz!
Az Inge: 4 betűből álló női név / lánynév
Az Inge név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Inge név magánhangzói: E, I,
Az Inge név mássalhangzói: G, N,
Az Inge név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

Az Inge névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Inge névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Inge névvel kapcsolatban. az Inge név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Inge név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Inge név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Inge névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Inge név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Inge nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Inge névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!